Tuesday, June 9, 2009

Scrisoare catre incoace

"Draga Ovidiu,

Suntem extaziati ca am avut oportunitatea, onoarea si sansa de a te inalni pe nebanuitele si intortochiatele cai ale vietii, pe tine, o persoana atat de volubila, somptuoasa, fascinanta, mirifica, mirobolanta, fabuloasa, magnifica, feerica, o sursa de inspiratie pentru noi toti, un om in care ne putem increde oricand, care aduce atatea bucurii unei lumi care ar trebui sa iti fie recunoscatoare pentru ca ai vrut sa te nasi, sa rasari, sa infloresti in toata splendoarea ta si sa ne impartasesti din cunostintele tale vaste.
Acum, ca ai ajuns la aceasta varst minunata de 22 de ani, adica cu 4 mai mult decat (12,14,16) 18 suntem siguri ca nu te vei opri din raspandirea infinitei tale intelepciuni si speram din tot sufletul ca viata ta sa ne mentina in continuare in aceeasi intersectie de drumuri, in care soarta a hotarat sa ne intalnim acum 3 ani.
Nu stim cum a fost viata inainte sa ne cunosti pe noi, dar noi putem spune ca vietile noastre au fost incomplete,incolore,inodore,insipide, lipsite de sens si de insemnatate, o absoluta ratacire in metafizicul fantanii numita existenta noastra pe Pamant, pana sa te cunoastem pe tine.
Desi te-ai nascut sub semnul zodiacal al Gemenilor si sub numarul 7 confor Numerologiei (2+2+5+1+9+8+7=34;3+4=7, habar nu aveam ce inseamna, nici nu stim daca am calculat bine), suntem convinsi ca nu exista in acest Univers sau in altul paralel, o entitate ca si tine, din oricare regn animal sau extraterestru.
Asadar, cu ocazia acestei zile magice,noi, prietenii tai, iti dorim multa sanatate,fericire, (aici ati uitat de multa bere) implinirea tuturor dorintelor si un sincer : LA MULT-I ANI! (prostule)"


Mersiiii.... va ppoooop! Va pupiiiic ! :))
Minunat. Felicitarea a venit avand atasat un butoi de bere. :))

Later Edit: Ziua mea a fost in 22 mai, acu' 2 saptamani, deci nu va mai obositi sa imi ziceti acuma "La multi ani!", lista neagra a fost intocmita. :))

No comments:

Post a Comment