Thursday, April 9, 2009

Adio amigos

Am ajuns la concluzia finala. Sa fi blogger sau ceva cacat de genu' asta, inseamna sa fi un fraier virgin. Sau maxim unu care o strans odata alocatia pe 3-4 luni si so' dus la o curva penala sa il rezolve. Bine, se poate sa fi si unu care o prins o fata beata la un chef si s-o rezolvat si se crede smecher. Nu ma incadrez nicaieri, asa ca renunt.
M-am lamurit, plin de fraieri, plin de oameni slabi care se pupa in cur unu pe altu, se ling sub coaie, numa ca unu sa il bage pe celalat in blogroll ca se ii ridice ranku'. Plini de frustrati care dau commenturi la fete, exact ca pe hi5, plin de oameni care se considera aristi/artiste, scriu poezii si tot felu de povesti triste care nu intereseaza/impresioneaza pe nimeni. Se gasesc cate 3-4 plictisiti, mult mai plictisiti si tristi decat ei, mult mai jos din nou pe orice scara valorica care comenteaza si le dau dreptate. Asta excita pe majoritatea, sa aiba aprobari sau ceva cacat de genu' asta. Nu mersii, am si eu, dar am si altele de facut. Majoritatea sunteti niste virgini tristi care ati vazut pizda (scuzati vocabularul dur, dar asta este) doar in poze si va excitati la numarul de vizitatori de blog si commenturi care va ling in cur. Aici se incheie experienta mea "blogosferica", in care am invatat ca toti virginii se ling in cur unu pe altu' pe net, si astfel ajung sa fie celebrii. Stati linistiti, nu va sta nimeni in drum, dati-va in continuare la nutela, si limbi in cur, nu va opreste nimeni. Care se simt atacati ii astept sa imi suga pula. Mi se rupe pula in 2 de voi, continuati sa fiti virgini, sa fiti mari bloggeri, sperati in continuare ca va gasiti si voi pe cineva pe net (pana la urma e pe gratis). Eu am altele de facut. In cel mai fericit caz o sa va scriu o data la 2 saptamani cat de labagii-penali sunteti si cat de mila imi e de voi.

Pentru cei care se cred destepti si nu is deloc, am aproape 200 de cititori unici pe zi, fara sa ma agit. Daca tot va credeti smecheri sau ceva, va astept la orice ora sa ne intrecem in ce vreti voi: table, fotbal, tenis, halbere, cultura, inteligenta, ne cantarim, sau ne masuram pula.Ce vreti voi. Oricand la orice ora. Hai adio, sanatate, la multi ani ! V-am pupat !

Wednesday, April 8, 2009

Post prin care dau muie

Deci prin postu' asta eu ii dau o mare muie lui Zoso. Nu fac asta, ca o tehnica dinasta la moda sau machiavelism prin care daca te iei de marii bloggeri si labagii ajungi sa iti faci reclama. Nu, ma doare-n pula de ea reclama am poate 7 cititori si imi ajung.
Zoso asta, desi se crede un mare destept, intelectual, si mare informator al poporului roman, e un nimeni in drum, un cacat in ploaie. Bine, pentru mine daca ziceti voi. Dar de fiecare data cand ii zic asta si o argumentez, nu imi accepta comentariile. Nu-i nimic, o sa fac asta la mine pe blog, ca sa vezi ce pizdos pot fi:

1. A scris aici ca vai ce grav e ca o jurnalista cauta informatii despre Revolutia din Moldova pe net. Pai mai informatule, mai Dumnezeu al internetului care esti tu, nu ai vazut ca toti oamenii sunt intorsi de la granita cu Moldova, si nimeni nu mai intra? Si televiziunea din Moldova difuzeaza emisiuni de divertisment in momentul in care Parlamentul Moldovei arde? Nu stiai asta ma, chiar tu? Hai da-te drecu'... pai cum ai vrea sa gaseasca informatii jurnalistii?

2. Aici acelasi mare destept scrie el despre regimul comunist si ca nimeni nu ar fi avut atunci bani sa isi cumpere bilet de avion pana in America. Sa mori tu? Du-te intreab-o pe mata(cu ocazia asta intreaba si de mine), si pe vecinii lu' mata sa vezi ce zic. Aveau bani de se puteau sterge cu ei la cur. Nu banii erau atunci problema inteligentule. Problema era ca nu aveai ce face cu ei. Puteai sa iti iei si 3 bilete de avion pana in America, nu te lasa nimeni sa pleci.

Ma opresc aici ca nu mai are rost. Care inteleg, au inteles deja, care nu, pot sa mai scriu si 174 de randuri ca tot degeaba. Concluzia: esti un trist, scrii prost, scrii nimic, scrii fara sa sti. Si mai trist mi se pare ca un om ca el, a fost locul 1 in bloggingu' asta de cacat, si ca are atata lume care il citeste, ii da dreptate, si il pupa in cur. Autotmat, asta ii face niste 'Zoso wanna be', mult mai tristi si mai obositi decat el, mult mai jos pe orice scara valorica. Hai da-va in...

Tuesday, April 7, 2009

Azi in Moldova

Si nu am vrut sa scriu in pula mea, ca un blogger paduchios cum ii Zoso care scrie intruna, dar de la asta nu pot sa ma abtin. Imagini din Moldova de azi :





Pentru cei care nu stiu Moldova inca se afla sub comunism, iar in 5 aprilie au fost alegerile. Comunistii au castigat cu peste 50% iar populatia este nemultumita deoarece presupune ca alegerile au fost falsificate, cum se obisnuieste in regimul comunist. Pula mea ce-am zis, poate vin astia si ma inchid, de imi petrec Pastile cu Gigi la mititica.
30.000 de oameni s-au adunat in centrul Chisinaului astazi pentru a protesta. Sediul Presedentiei a fost incendiat, geamurile sparte, si au patruns si in Parlament unde au dat foc la mobila. 30 de persoane au fost ranite, si se zvonestea ca o persoana a fost ucisa. Pe scurt... e Revolutie in Moldova.

This is not a post

Ma sa-mi bag picioru'. Vad ca... s-au simtit unii sau ceva, si m-au adaugat mai multi in feedreader. Era o gluma, o prostie, dar vad ca am folosit ca un fel de psihologie inversa fara sa vreau. Beton.
Acuma sa nu credeti ca asta ii un post. Asta ii ca un fel de nimic. Cam ca si restu' da' mai mare. As scrie, dar is atata de ocupat, caut o metoda sa daram facultatea., ca ma incurca, imi sta in drum, parca nu as avea loc de ea. Numa nu stiu ce sa fac sa o vad gramada. Etaj de etaj, toate aduse la pamant. Profesorii bineinteles sub etaje. Nu vreau sa fac nici un fel de discriminari, deci ii doresc pe toti acolo.
Bun, si cu ocazia asta mai doresc sa dau 2 mui :
1.Prima muie merge la Zoso care este un trist si un obosit, si se caca pe el sa imi accepte commenturile in care i-am explicat asta dar intr-un mod elevat.
2.Si a doua muie merge la adminu` lui AliceProTv care e la fel de inapt cred, si accepta commenturi de la toti labarii care ii cer ei IDu' si la toate taranciile care o injura, dar cand ataci calitatea si rolul clipurilor argumentat si fara expresii de la coada vacii, nu le accepta. Date-n gatu' matii.

Sunday, April 5, 2009

Expresii cu 'a fute'

Deci aia 2 cititori care mo scos din feedreader sa imi cante la fluieru' piciorului.Bun.
Trecem mai departe la expresii cu verbul 'a fute':

a fute una = a lovi Ex: -De iti fut una nu ti bine!
a fute buha = a pierde vremea Ex: Q: -Ce faci? R:-Fut buha!
a fute meciu = a strica planurile Ex: -Iara ai futut meciu' ca nu ai tacut din gura!
a fute la cap = a stresa Ex: -Nu ma mai tot fute la cap ca iti fut una.
a fute un cal in pizda = a o incurca Ex: -No', am futut un cal in pizda, ca iara vine politia.
a se fute = a se strica Ex: -Mi s-a futut telefonu'!
a se fute = a abandona Ex: -Ma fut! Nu mai invat nimic!
a-ti fute viata = a alege gresit Ex: -Ba, numa iti futi viata cu aia!
a fute pe cineva = a face rau cuiva Ex: -Lasa ca il fut io'!

Si cam atat. Ca m-am saturat. Sper ca ati invatat ceva de aici. :))
Era sa uit. Astazi unde alaltaieri sau cand dracu' jucau aia baschet la panou fara inel, erau doi indragostiti care o iesit ca la un fel de iesire in natura/la iarba verde pe asfalt. Foarte fain. Cred ca mi-am gasit despre ce o sa fie blogu'.

Saturday, April 4, 2009

Proverbe ce contine cuvantul "a fute"

1.Sa te fereasca Dumnezeu' de bataia orbului, si futaiu' schiopului.
2.Futi, nu futi, vremea p$%ii trece.
3.Nu te fute nici dracu', cum te fut prieteni.
4.Futere, non futere, laba necesarum est. (e din latina, sa vedeti ca-s cult)

To be continued...(Expresii cu verbul a fute)

Friday, April 3, 2009

Gigi Bye-bye

No bun. Gigi e la mititica, arestat pentru lipsirea de libertate a persoanelor care i-au furat masina. Este cercetat in stare de arest. Primele imagini facute publice:




Bineinteles, mai multi preoti din tara sunt indignati de decizia magistratilor si au zis: "Am intrat cu toţii într-un proces de rugăciune în care ne vom ruga ca Dumnezeu ca întotdeauana să facă dreptate, şi în acest caz." Eu nu i-as sfatui sa faca asta.
Gigi a declarat ca e multumit de conditiile din celula, dar e suparat ca nu are televizor. Nu-i nimic, poate citeste o carte.
Eu ca un fel de jurnalist sau ceva, ma intreb pe cine a suparat Gigi de l-au luat pe sus. Ca, sa cred ca s-a auto-sesizat politia dupa o luna sau mai mult, nu prea imi vine. Vedem.

Vai de noi

Hai sa va dau asa... 3 'dume' scurte ca sa n-o mai lungesc si sa o dau in 'caterinca' si vrajeala proasta ca oricum mi somn:

1.Ieri i-am vazut pe 2 de jucau baschet, dar nu aveau inel , numa panou. Pizdos.
Maine ma duc si io la fotbal. Da-o in plm de minge, ca nu ne trebuie neaparat.

2.Tot ieri, am fost la ceva... ca un fel de examen, si n-am mai stiut sa scriu, nici sa tin pixu` in mana. Da' asta nu ii amuzant deloc. Macar eu am stiut mai demult, unii nu au stiut niciodata.

3.Si Dumnezeu' pe pamant: profu' de Software Engineering, care este si popa(dinala la biserica), la examen s-a pus la catedra cu laptopu' si si-a desfacut o doza de bere. (daca se uita si la porno... era pizdos ca aia cu baschetu')

Thursday, April 2, 2009

Fulga lu' mata'

Hai sa ne mai 'dicstram' umpic si sa ne 'simtem' bine. Am fost acu' cateva saptamani, in Carrefour sa bat la tobele ale electrice de acolo si Ghita sa ma acompanieze la pian. Daca ati fost pe acolo si se auzea pianu' in tot Carrefouru', e foarte probabil sa fi fost si noi pe acolo.
Si ne mai invartim noi pe acolo dupa recital, cumparam un praz, 3 cirese cu 100 de mii si gasim promotie "Fulga". Diverse sortimente. Incercam noi pe acolo, lapte cu cacao, lapte cu capsuni... strambam din nas, scuipam, ne rostogolim pe jos in chinuri, la care fata (costumata bineinteles in Fulga ne zice):
-Hai luati dinasta, asta sigur ii cu ce va place voua!
La care eu fericit:
-Serios? Ii cu bere?
In momentu ala cred ca i s-au scurtciruitat cei 2 neuroni sau ceva, ca am pierdut-o. Se uita in gol, si ne zice pierduta:
-Nu... e cu miere...
Ma gandeam... "Ce vaca esti! Bagamias p$#a in laptele vostru'... poate-l fac mai bun :> ". Nu-i nimic. Eu inca sper la laptele cu bere.

Hai sa fim prosti


Hai sa mergem la Kung-Fu, sa dam 800 de mii pe Luna ca sa ne bata un chinez. Cam cat de plictisit trebuie sa fi sa mergi de 4 ori pe saptamana sa te bata un chinez prin diferite metode, stiluri, procedee si tu sa mai ii dai si bani? Destul de plictisit. Bun, poate ai tu niste fetish-uri dinastea in care te bate un chinez urat sau nu ai luat bataie cand erai mic si simti nevoia... nici nu vreau sa ma mai gandesc. Am inteles... defapt n-am inteles, dar trecem peste. Dar cel mai tare e sa vi dupaia, si sa te lauzi ce bucati ai luat de le-ai simtit pana in stomac, si ca deabia astepti sa mergi iara. Sa mor io', da' rau ii sa fi prost.
Cel mai distractiv o sa fie cand o sa vina iara la noi in camera, si acelasi "Ghita greu de convins" o sa il puna in 3 secunde iara cu nasu' in mocheta si eu o sa ii zic: "-No, 'Cum-fu'!?"

Wednesday, April 1, 2009

Flying penguins

Some penguins can fly. Some can't.

Tarzan 2: Resurection

Daca va uitati, uitati-va pana la sfarsit. E foarte-tare frate.



Via Brylu