Friday, April 3, 2009

Gigi Bye-bye

No bun. Gigi e la mititica, arestat pentru lipsirea de libertate a persoanelor care i-au furat masina. Este cercetat in stare de arest. Primele imagini facute publice:




Bineinteles, mai multi preoti din tara sunt indignati de decizia magistratilor si au zis: "Am intrat cu toţii într-un proces de rugăciune în care ne vom ruga ca Dumnezeu ca întotdeauana să facă dreptate, şi în acest caz." Eu nu i-as sfatui sa faca asta.
Gigi a declarat ca e multumit de conditiile din celula, dar e suparat ca nu are televizor. Nu-i nimic, poate citeste o carte.
Eu ca un fel de jurnalist sau ceva, ma intreb pe cine a suparat Gigi de l-au luat pe sus. Ca, sa cred ca s-a auto-sesizat politia dupa o luna sau mai mult, nu prea imi vine. Vedem.

3 comments:

  1. ie criza.. lumea pune botu.. o sa vedem in curand poze daca nu chiar .avi cu el la zabrele sa se mai aseze fraierii veki si sa lase loc la fraerii noi. gtp?

    ReplyDelete
  2. Cred ca e o manevra de imagine a politiei si justitiei. Isi fac putina reclama.
    Ca mare lucru nu cred ca o sa pateasca.

    Iar preotii... ipocriti ca toti oamenii. Nu s-ar ruga pentru orice puscarias; dar se roaga pentru unul care le da bani si faca biserici. Ca el e 'mai' aproapele lor.

    ReplyDelete