Sunday, July 26, 2009

Discoteca, fite - besini, rahat mult

Am venit si eu acasa weekendu' asta, ca cica festival de arta medievala la Sighisoara si dinastea. Eu is obisnuit de vreo cativa ani cu festivalu, deci ma lasa rece toti tiganii care vand mici si carnati peste tot. Oricum nu asta e subiectu postului. Ceva minunat s-a intamplat ieri, ca un fel de semn din cer pe pamant.

Noi avem aici o discotca, de mare fite si figuri, besini rasuflate si astea. Chei cu cefe groase de prin sate, smecheri de Mures si Odorhei care se prezinta cu Ferrari-uri si alte carute, am vazut chiar si arabi ieri si alte natii. Curve rasuflate care tot ce poseda ii fusta de o palma, si asteapta sa le bage vre-un chelios in seama, sa le dea un sandvich la OMV sa aiba ceva in stomac. Chiar nu stiu cum ajung ei aici in satu' nostru, dar ajung. Ii asa un fel de Obsession, sau Bamboo. Si acum sa va zic ce s-a intamplat ieri, pe la 2 noaptea.

Clubu' asta, ii la 15 metri de o intersectie semaforizata de pe E60, care la 2 noaptea nu functiona. Si venea ieri frumos un camion/basculanta mare, care transporta lesuri de animale, tocate cumva, dinspre Brasov. Deci, mortaciune, imputiciune, rau. Si fute baiatu asta o frana in intersectie de iese toata 'zama' aia de animale moarte, si se varsa acolo in intersectie, pe cabina, pe drum, peste tot. Si nici nu putea sa plece de acolo, ca cica trebuia sa vina o masina speciala de la Mures sa dezinfecteze bio cumva, ceva vrajeala. Pai de nu o inceput sa miroase acolo ca in cartile lui Hassel dupa o bomba cu fosfor. Si sa vedeti voi cum o inceput toti figuranti sa isi acopere mutrele, sa faca ca toti dracii si sa fuga in toate directile. Mie de un singur lucru mi-a parut rau, ca n-a reusit baiatu' ala sa ia cumva curba sa bage mortaciunile in club. Atunci chiar merita Nobelu' pentru pace din partea mea. Bineinteles ca unii au reusit sa fie atata de prosti, de so' dus in intersectie sa faca poza la rahat. Eu am zis, ca situatia-i de rahat, m-am urcat in taxi ca n-am Ferrari, si i-am zis:"Salut, du-ma de aici ca pute de te sperii!". Si ma lasa baiatu' la locu stabilit ii dau banii si zice stai sa-ti dau restu' si ii zic:"Lasa ca ii bine asa, mersi mult ca m-ai scos din rahat!". Si mi-am bagat pula si am futut un somn de nopti mari.

7 comments:

  1. Aristocratul e un club super ok....deja e cunoscut cam peste tot in tara si vine lumea dintr-o multime de orase la club....s-a gasit un sighisorean complexat si frustrat sa comenteze...daca in club vede lume imbracata bine si cu 1 sticla de ceva pe masa, care se distreaza...gata ptr el e fita...ptr ca el nu e capabil, isi numara pitulele....ptr el distractie e cu cortu la mare si betii cu tuica ieftina....ne lasi te rog....nu intleg la ce te mai duci acolo, ca nu e pentru inadaptati ca tine clubul...Aristocratul a facut orasul cunoscut pentru inca un motiv bun... s-au gasit toti sa isi faca blog sa isi dea cu parerea...'sa bage mortaciunile in club'...nu inteleg de unde apucaturile si pornirile astea de oameni....simpli, ca nu spun altceva :)

    ReplyDelete
  2. lol...de rahat sunt ideile tale baietel, nu clubul asta in care ne distram de ani de zile si care a ajuns si la tv si peste tot.... as vrea sa te vad la usa cind iti scoti portofelu si ai numai bani de intrare...
    de aia nu ai un ferrari pt ca esti prea calic si mizer si sper sa nu ai sansa sa intri decit la blue night.....ca acolo sigur nu sunt fitosi si te vei simti in largul tau...nu iti dadeam raspuns la parerea asta de doi bani a ta, dar m-a enervat rautatea cu care ai scris...iti iese ciuda pe ochi...salut

    ReplyDelete
  3. Citez:))) 'club de mare fite si figuri' / 'ii la 15 metri, ii bine, etc' / 'fute o frana' / 's'o dus' / 'mi-am bagat pula' / 'am futut un somn' / si alte expresii de fundu gradinii:)) cred ca parerile tale nici nu mai conteaza la cum te exprimi si in ce hal vorbesti....lasa-i pe altii sa comenteze si tu fugi repede in lumea in care te simti bine, oricare ar fi aia...mi-e si frica sa ma gandesc.

    ReplyDelete
  4. @Rob-esti foarte destept.

    @Deea-zi de cate ori ai intrat in Aristocrat cu buzunarele lipite de chiloti si ai asteptat sa vina un taran sa-ti dea si tie un suc sa nu mori de cald?

    ReplyDelete
  5. @Anonymus - ciuda ca ce? :))) esti bolnav.
    Te cam banuiec eu cine esti...lasa ca data viitoare cand vin iti dau bani sa iti repari si tu dintii aia care iti cad din gura, sa nu zici ca is calic. mai 'baietel'.

    ReplyDelete
  6. nu pot sa cred :))) cum sa te dai mare ca esti bogat. voi oameni ce comentati sunteti mai saraci decat credeti

    ReplyDelete
  7. sunt curios...eu sunt din craiova...si am sentimentul ca figuri de genu itzi dau io bani sa itzi repari dintii..sunt si peaici..pe la noi...si eu am aceeasi parere despre cluburi...si basinoase ca astea de au pus comm mai sus...ideea e ca ele se duc pe un suc sau o vodtca tonica...si..cocalari precum nea caisa asta ''itzi dau io bani''..las-ne nene...ca e plin cocalari.ro de destia ca tine...cu totzi banii vostri inainte de trendu cluburi atzi fost manelisti rau de tot...deci...ciocu mic

    ReplyDelete