Tuesday, May 12, 2009

Cel mai bun prieten al omului

Nu e nici cainele. Nici bautura. Nici colegu'. Cel mai bun prieten al omului e PULA lui si cel mai bun prieten al pulii e stapanu' ei. Pula ta e tot timpul alaturi de tine, orice s-ar intampla.
Incepand de dimineata, cand te trezesti, ea tot timpul e treaza inaintea ta asteptand sa incepeti ziua. Cand esti bolnav si obosit, la fel e si ea, nu are chef de nimic. Pula e singura care traieste alaturi de tine, si iti impartaseste sentimentele oricare ar fi ele. Daca esti obosit, bolnav sau trist, la fel va fi si ea si nu va avea chef de nimic. Cand bei prea mult, si faci lucruri care nu le-ai face treaz, la fel si pula ta, va prinde curaj si s-ar aventura in locuri in care treaza nu s-ar baga nici taiata. Cum ea e alaturi de tine, asa esti si tu alaturi de ea. De fiecare data cand ea e lovita, o sa suferi alaturi de ea. Cand iti place de cineva, o sa ii placa si ei, si o sa iti arete acest lucru. Daca nu reactioneaza nici cum, inseamna ca persoana de care tu crezi ca iti place, nu e potrivita.
Trebuie sa fi alaturi de PULA ta, si PULA ta va fi alaturi de tine. Trebuie sa ai grija de PULA ta, si PULA ta va avea grija de tine.

6 comments:

  1. Tu ai luat-o raznaaa !!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Interesanta teoria asta... :)))) Trebuie sa mai meditez la ea ca sa iti dau dreptate. :D

    ReplyDelete
  3. Asa poti sa zici si te capul tau ala prost

    ReplyDelete
  4. "Daca nu reactioneaza nici cum, inseamna ca persoana de care tu crezi ca iti place, nu e potrivita." Bai, mie nu-mi sta sculata in exces exact la alea de care ma indragostesc! Aveam una de 40 de ani cand eram de 19, o futeam pe inadinte cate 5-6 ture, 12 ore daca voia, pula statea teapana! Dadea sangele din capul ei de frecat si tot teapana era, si acu' mi se scoala cand ma gandesc la ea! In acelasi timp, la una de varsta mea, 1.86m, PERFECTA din toate punctele de vedere pentru mine, avea momente cand mi se culca in gura ei; numa' limbile in pizda si-n cur o trezeau la viata, si cand s-o fut - fleosc! Ce-i asta, ma?! Cum se potriveste teoriei tale?!

    ReplyDelete