Wednesday, May 13, 2009

Curtea scolii

Daca crezi in filmele de dragoste si in comediile cu retardati in care orice fraier si daramat vizual devine peste noapte vedeta si isi gaseste o fotomodela care sa il inteleaga si sa-l dezvirgineze s-ar putea sa fi cel mai prost din curtea scolii.
Daca nu iti creste barba ci doar 2-3 floci pe fata, si nu te barberestsi si areti ca 2 coaie nerase, s-ar putea sa fi cel mai urat din curtea scolii.
Daca ai o fata de prost, nu stii sa iti stergi nasu' si sa iti legi siretele, si vi si te lauzi cum ai facut tu sex cu 8 fete in 3 zile, s-ar putea sa fi nu doar cel mai urat, dar si cel mai mare dobitoc din curtea scolii.
Daca faci odata in viata ta ceva interesant/iesit din comun, si simti nevoia sa pomenesti asta in orice discutie, esti cel mai fraier din curtea scolii.
Daca te lauzi ca poti bea o sticla de vodka, si faci asta dupa ce ai baut 2 beri si esti deja beat, esti mai fraier decat cel mai fraier din curtea scolii.
Daca la 21+ ani te lauzi ca ai fumat iarba, si defapt dai bani pe urzici uscate de la FlyShop(sau cum morti le zice), iti sugerez sa nu te mai lauzi,pentru ca esti printre cei mai prosti din curtea scolii.


Daca nu te-ai amuzat, e de rau. Esti printre ratatii din curtea scolii. Ha ha ha.

1 comment:

  1. :)))
    Iar ai dreptate. :)
    ...men who know much say little. (J. J. Rousseau) ;)

    ReplyDelete