Monday, May 25, 2009

Welcome to the jungle

"Welcome to the jungle", cam asa as primi eu un student nou in caminu' nostru. Incep sa fiu tot mai convins, ca unii dintre "locatarii" caminului asta, nu au mai vazut baie, veceu, si pisoar. O maimuta daca se dadea jos din copac si venea in baie, se descurca mai bine ca voi. Deci ma gandeam sa va fac o lista... pentru cei care nu sunteti siguri cum se folosesc alea pe acolo....

1.In WC, trebuie sa te caci in gaura aia... acolo unde ii apa... nu pe langa, nu pe pereti. Acolo in gaura, si cand ai terminat tragi de lantu' ala, sa vina apa sa-ti duca creatia, ca nu intereseaza pe nimeni.

2.Cand te pisi, te pisi la pisoar, ca nu merge nimeni la baie sa se uite la pula ta. Daca tot ti neaparat sa te pisi la WC ridica capacul ala, si din nou... te pisi in gaura nu pe pereti.

3.Cand te caci, te caci si atat. Nu desenezi pe perete, si nu scrii mesaje de genu' "Basarabia, pamant romanesc" pe pereti, ca is foarte convins ca nu o sa rezolvi nimic. Si nici nu vorbesti cu mata la telefon sau asculti manele.

4.Cand termini ceva mentionat mai sus, te speli. Ca dupa cum umpli de obicei pereti... is foarte mici sansele sa nu fi dat si pe tine.

5.Chiuveta nu cred ca a fost facuta pentru a te spala pe picioare... in fine...

6.Cand iesi de la dus, inchizi usa dupa tine boule, ca mai fac si altii.

Astea is de baza. Cand le invatati, va zic restu'.

4 comments:

  1. Da...e tragic, si e mai tragic cand vezi asemenea fenomene la caminul de fete. Mergi la WC...si tot ce te intrebi e : unde dreq so fii ascuns elefanu/elefanta aia care so ca**t aici

    ReplyDelete
  2. Deci da...si trist ca nu se intampla doar acolo!
    Chiar nu inteleg cata educatie au primit oamenii care nu stiu nici macar sa traga apa la WC... :-&

    ReplyDelete
  3. sau oare ... cata NU au primit :))

    ReplyDelete