Saturday, May 30, 2009

Berea nu dauneaza grav sanatatii

Hai sa mai scriu ceva minunat, pe minunatul blog. Ca sa vedeti ca eu de fiecare data, am intentii bune, o sa va demonstrez ca de fiecare data cand va chem la bere, intentia mea nu e sa ne imbatam ca porcii si sa facem prostii, ci sa ne mentinem sanatatea.

"Un pahar de bere pe zi reduce riscul de aparitie a bolilor de inima cu aproape 25 la suta si furnizeaza corpului vitamine si minerale esentiale functionarii." -> 4 beri scad riscul aproape 100%.

"Pentru ca este obtinuta prin fermentarea cerealelor berea contine cantitati mici de etanol si aminoacizi. Vitaminele B1,B2, B6 si PP intaresc sistemul imunitar, mentin flora intestinala si contribuie la pastrarea sanatatii pielii, parului, si unghiilor, luptand cu acneea si eczemele." -> berea = elixirul tineretii.

"Berea contine fosfor care formeaza in organism, impreuna cu calciul, fosfatul de calciu. Mineralul contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si joaca un rol important in buna functionare a inimii si a sistemului nervos. Deteriorarea celulelor creierului este intarziata cand aportul de fosfor este constant." -> berea te face mai destept.
Sursa : Adevarul

No da-o in pula... ca no mai lungesc. Mai am de facut doua mentionari:
1. Redds si Becks Lemon is beri pentru femei. Daca esti baiat si bei... nu esti mai rafinat sau stilat, esti doar mai prost si ma gay.
2. Cica trebuie consumata regulat, fara a depasi un pahar pe zi. Eh...

Oricum daca e de baut...

4 comments: